Вежди Рашидов за премиера Борисов: Бойко е уникален случай! Ще остане в историята!

Boiko Borisov

Депутатът и председател на парламентарната Комисия по култура и медии Вежди Рашидов определи премиера Бойко Борисов като голям политик и голям държавник.

Бойко е уникален случай! Ще остане в историята! Лично аз го познавам от много години. Той порасна много бързо. Стана голям политик, голям държавник„, каза Рашидов в интервю за БНТ.

Наблюдавал съм го в уникални ситуации. Не искам да го хваля. Но просто съм изненадан колко бързо порасна. Той е историческа личност. Чувам напоследък – път на младостта. Явно той е разумен човек, който ще намери границата като Доган – да подготви нови хора и по един елегантен начин да приеме смяната на поколенията„, заяви Рашидов.

Vezgdi Rashidov Ilia Pavlov

Преди години Рашидов хвалеше по същия начин покойния вече шеф на групировката „Мултигруп“ Илия Павлов.

Доган навреме се отдръпна, но не изпусна колелото. Бойко е разумен човек. Той е до лопатата – той гради, има го. Ние забравихме ли как пътувахме? Сега за 3 часа стигаш до Айтос и ядеш сафрид. Това трябва да се признае„, заяви още скулпторът – политик.

На въпрос какво става в парламента и дали е по-трудно без Цветан Цветанов, Рашидов отговори: „Незаменими хора няма. Аз съм имал проблеми с Цветанов. С него не сме си говорили с години, когато бях министър. В крайна сметка партията е на премиера Борисов – той я изгради, той е лидерът. Все едно чиракът да вземе решение. Хората понякога с любов се женят и в един момент се разделят. Така е в семейството. И партията е едно семейство!“.

Цецо трябваше малко да спре с апартаментите„, каза високопоставеният активист на ГЕРБ.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

Updated: 14.07.2019 — 14:17

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено.bg © 2020 Frontier Theme