Представител на БСП за новия си пост в Народното събрание: “Ще отстоявам принципите, в които вярвам”

Narodno sabranie

Аз вярвам, че Народното събрание е храм на демокрацията и че ние сме призвани да работим за интересите на гражданите. Това очевидно невинаги се възприема така, защото Народното събрание е една от институциите с най-нисък рейтинг, с най-ниско одобрение от гражданите. С работата си ще се стремя да покажа, че може да бъде различно. Ще се стремя да работя в съгласие с останалите членове на ръководството на парламента. Но – заедно с това, ще отстоявам принципите, в които вярвам и които отстоявам заедно с колегите ми от БСП“.

Това заяви пред БНР народният представител от парламентарната група на “БСП за България” Кристиан Вигенин, който вчера бе избран за заместник-председател на парламента.

rsz_vigenin_bsp

Вигенин бе освободен от председателството на Комисията по европейските въпроси и контрол на еврофондовете. На негово място беше избран заместник-председателят на парламентарната група на “БСП за България” Драгомир Стойнев.

БСП остана повече от година без представител в ръководството на Народното събрание, след като Валери Жаблянов беше свален от поста.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme