БСП настоява двама министри да бъдат изслушани в парламента

Narodno sabranie

Депутатите от „БСП за България“ настояват за изслушването в парламента на двама министри заради ремонта на щурмовите изтребители „Су-25“.

Опозицията поиска още днес министрите на отбраната и на икономиката – Красимир Каракачанов и Емил Караниколов, да изяснят пред депутатите всички обстоятелства около ремонта и цялостната поддръжка на самолетите.

Позицията на левицата аргументира от парламентарната трибуна депутатът от „БСП за България“ и член на Комисията по отбрана Николай Цонков.

Ние питаме – има ли разнобой в управлението? Министър Каракачанов казва, че има подписан договор от миналата година. Има преведени пари по този договор. В същото време министър Караниколов казва, че този договор не може да бъде изпълнен. Вие, г-жо Караянчева, от Русия казахте, че руски специалисти ще дойдат в България и тук – заедно с българска фирма, ще ремонтираме изтребителите „Су-25“ „, попита Цонков.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

Updated: 03.07.2019 — 10:37
  1. Това е добре но най вече трябва да настоеват за оправянето на здравеопазванео и образованието . За българите това е най важно

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено.bg © 2020 Frontier Theme