Премиерът Бойко Борисов: “Как съм гладен, по всяко време съм гладен”

Borisov inspekcia magistrala Evropa

Най-бързо и ускорено довеждащият път за “Индустриална зона Божурище” трябва да бъде направен“.

Това разпореди министър-председателят Бойко Борисов при днешната инспекция на строителните дейности по изграждането на автомагистрала “Европа”, в участъка Драгоман – Сливница.

Премиерът продължи със заръките: “ТОЛ-системата я вкарвайте! Тези ТИР-ове, дето вървят – да плащат! Аз искам да вдигам догодина с 10% доходите, искам да дадем повече пари за медицинските сестри. ТОЛ-ът е печатница за пари… Не може само да бъркаме в готовите пари на приходните агенции!“.

Лидерът на ГЕРБ сподели в социалната мрежа Фейсбук видеоклип от инспекцията, която се проведе в стил – “Борисов в джипката”. Този път той повози на задната седалка на служебния джип регионалния зам.-министър Николай Нанков.

Ей така най-обичам – от една поляна, път да стане. Една теменужка не искам да се смачка, чу ли ме, Нанков“, нареди Бойко Борисов.

Преди това премиерът се отби в логистична база в индустриалната зона в Божурище. Там покара електрокар и се информира какво има за обяд за работниците.

Най-обичам готвачите. Как съм гладен, по всяко време съм гладен!“, сподели във  видеопосланието си нашият министър-председател, цитиран от изданието offnews.bg

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme