Георги Свиленски: Борисов се страхува от Нинова, тя правилно не хвърли оставка

rsz_ninova_borisov

Пошегувахме се, че това е поредната загуба на Борисов, защото неговата мечта и тази на ГЕРБ е Корнелия Нинова да не е председател на БСП. Него го е страх от опозиционна партия, която е оглавявана от Нинова“.

Това коментира зам.-председателят на парламентарната група на „БСП за България” Георги Свиленски.

Той каза, че Нинова е показала, че е отговорен лидер. Тя е изпълнила желанието на много организации и членове на БСП, които в последната седмица са поискали тя да изтегли оставката си.

Свиленски смята, че подкрепата на местните структури на левицата за Нинова е заради факта, че “те много добре са усетили, че оставка на председателя на партията в този момент не е нужна нито на партията, нито на държавата, а и поради нея БСП може да бъде разцепена”.

Свиленски посочи, че през последните 2 години никой от членовете на Националния съвет на БСП не е изявил своето желание да води партията по друг начин.

Трусовете се предизвикват от малък брой хора, но доста звучни, които търсят медийни изяви. Видя се, че Нинова има сериозна подкрепа от делегатите на Конгреса“, категоричен е зам.-председателят на парламентарната група на „БСП за България”.

Той каза, че тя е била подкрепена с гласовете на близо 500 от 700-те делегати на Конгреса.

Свиленски допълни, че в рамките на 3 месеца Националният съвет на БСП трябва да приеме правила за вътрешнопартиен пряк избор на лидера.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

loading...
  1. Дядо Йоцо

    Момче, ти си срам за тейко си….

  2. баба Илийца

    Дядо Йоцо, ти си срам за народа си…

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme