Нов епизод от шоуто на премиера Борисов: “Кой ще кара влака?”

boiko-borisov-dzgip

Премиерът Бойко Борисов продължава с епизодите на “лайв шоуто с джипката”, за което се смята, че е обърнало резлутата от изборите за Европейски парламент.

Днес Борисов закара “Тойотата” на инспекция за полагането на нова железопътна линия по отсечката София-Елин Пелин.

Борисов бе придружен отминистъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията Росен Желязков, министъра на финансите Владислав Горанов и вицепремиера Томислав Дончев.

По пътя Борисов в характерен стил привикваше шофьори на камиони и багеристи на обекта, за да чуе от първо лице какво се случва на обекта: “Ела, наборе, да се видим“, “Живо здраво!”, пише изданието offnews.bg

Тези “разтърсващи” събития бяха излъчени от правителствената пресслужба.

Borisov zgelezopatna linia inspekcia

“Железопътната отсечка София-Елин Пелин е част от жп линията София-Пловдив. С изграждането на този и другите участъци ще се постигне намаляване на времето за пътуване между София и Пловдив до 1 час и 10 минути”, твърдят от пресслужбата на Министерски съвет.

Borisov vlak

Кога и дали изобщо това ще се случи обаче не е ясно, защото в съда се обжалват търговете за изпълнение на най-важните отсечки от железопътното трасе. На гара Пазарджик премиерът се качи на влак, за да премине по трасе за скоростно движение. То е изградено по европейските стандарти за проектиране на скоростни линии за пътнически превози. “Кой ще кара влака?”, попита Борисов, когато се качи в локомотива. След това уточни: “Аз книжка за влак нямам“.

 

 

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme