Плевнелиев отново нападна президента Радев, похвали много Цветанов

Borisov Plevneliev

Държавният глава трябва да знае къде стоим, а днес трябва да знаем, че вече се е скарал с правителството на САЩ. Той го обвини в корупция заради сделката с Ф-16, а тя е одобрена от Сената. Той изгуби доверието на американското правителство и прави всичко възможно, за да раздели Европейския съюз. Покупката на Ф-16 е стратегическо решение на българската държава, за да покаже къде стоим. Ако ние не купим Ф-16, ще изпаднем в изключително тежка геополитическа ситуация и ще изгубим доверието на американската държава. Покупката не е само пари, а е геостратегическо решение”.

Plevneliev Rumen Radev

Това заяви Росен Росен Плевнелиев пред БНТ, който не пропусна отново да нападне президента Румен Радев.

Плевнелиев обаче отправи суперлативи за бившия втори човек в ГЕРБ Цветан Цветанов, който наскоро беше принуден да се раздели с всички постове:

Цветан Цветанов си тръгна след един мъжки и много честен разговор с премиера Бойко Борисов. Изключително съм благодарен на г-н Цветанов, който ми даде пълната оперативна свобода за действие по време на кампанията за президентските избори през 2011 година. Аз и екипът ми сме много благодарни, защото той ни показа желязна дисциплина, много силна работа с милионите българи по градовете. Самият той гледа на ГЕРБ като на своя рожба, на свое дете и той не би го наранил. Неговият остров е неговото семейство и ако ГЕРБ е неговото политическо семейство, той не би направил резки стъпки срещу него”, рече Плевнелиев.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme