Сергей Станишев остро нападна Корнелия Нинова

Stanishev Ninova

Сергей Станишев, който беше избран за евродепутат благодарение на БСП, отправи остри критики към партията и лидера Корнелия Нинова.

Пред БНР той заяви, че вътрешният диалог в БСП бил тежко нарушен.

Битката не е да се отсече нечия глава, а спорът е за политическата линия на партията и за това как функционира като вътрешна демокрация. Спорът е дали БСП остава социалистическа по идеология и проевропейска политическа сила или се превръща в популистка консервативна партия. Втората тенденция я виждаме през последните две години – с подчертано евроскептично говорене и с влизане на терена на т.нар. „патриоти“. Това доведе и до втория мандат за ВМРО в Европейския парламент“, каза Станишев, който е председател на ПЕС.

Станишев атакува директно и остро Нинова: “Едноличният стил на вземане на решения, често – политика на инат, без да се оценява правилно общественото мнение, загърбва колективния характер на БСП“, каза човекът, който не крие своите симпатии към едноличния лидер на ГЕРБ – премиерът Бойко Борисов.

Станишев нарече “имитация на оставка” решението на Корнелия Нинова да се оттегли от председателския пост в БСП. Според него позицията ѝ е далече от поемането на отговорност.

Никой не е незаменим“, каза той в отговор на въпроса – кой ще бъде лидер на БСП.

Станишев може и да си мисли, че хората в България са забравили, когато като премиер се сдуши с Доган и Пеевски – в името на далаверата. Сметките му обаче са криви! Българите знаят много добре, че той е представител на олигархията, на върхушката, която ги ограбва и лъже. Същият човек се опитва да ни наложи скандалната Истанбулска конвенция. Ако бъде приета, тя ще задължи нашите власти да карат децата ни да “учат” за измислениятрети пол” и безмислената, но много опасна – “джендър идеология”! 

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

loading...
  1. НАДЕЖДНА

    КОРНЕЛИЯ ЩЕ ПОБЕДИ!ТЯ Е НА ПРАВАТА СТРАНА!
    ОСТАНАЛИТЕ СТАРИ МУЦУНИ НЯМАТ НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ

  2. ДОЛУ СТАНИШЕВ, МИКОВ, ГЕРГОВ И ВСЯ ОСТАЛНАЯ СВОЛОЧ!

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme