Президентът Радев и съпругата му с хубав жест към младежи в неравностойно положение (снимки)

prezident Radev Desislava Radeva

“Вярвайте в мечтите си и се борете да ги постигнете”. С тези думи президентът Румен Радев се обърна към зрелостниците на абитуриентския бал за младежи в неравностойно положение.

Rumen Radev Desislava Radeva mai 2019

По традиция държавният глава и съпругата му Десислава Радева са домакини на благотворителното събитие в края на май. Снощи те посрещнаха близо 100 момчета и момичета от випуск 2019.

Предстои ви да направите много важен избор – дали да продължите своето образование, или да започнете работа. Аз мога да ви дам само един съвет – предстоят ви много избори в живота, но правете ги така, че да се гордеете със своя избор. Вярвайте във вашия талант, във вашата сила, във вашите мечти и се борете да ги постигнете. Не се оставяйте други да решават вместо вас“, обърна се президентът към младите хора.

prezident Rumen Radev momche neravnostoino polozhenie

Той е убеден, че младите хора вече са научили този урок и доказателство за това е и присъствието на бала на Мария и Величко от Стара Загора. Държавният глава припомни, че преди време Мария спаси живота на шофьора на тролейбуса, с който пътуваше за училище, а Величко върна на собственика й чанта с пари и документи.

“Ето това са доблестни примери, те трябва да се следват”, каза президентът пред присъстващите на благотворителното събитие.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme