Елена Йончева към премиера Борисов: “На кого сте се обаждали, за да спрат разследванията за къщата в Барселона?”

Elena Ioncheva Boiko Borisov

Какво направи Борисов с къщата в Барселона? Нека каже на кого е оказвал натиск? На кои журналисти, за да спрат тези разследвания?“.

Това призова водачът на евролистата на „БСП за България” Елена Йончева в Бургас. Тя подчерта, че не очаква Бойко Борисов да каже истината, но е убедена, че тя ще бъде разкрита, когато “ГЕРБ си отиде и хората не ги е страх да говорят”.

Елена Йончева добави, че е внесла сигнал в прокуратурата да се разследва сметка, свързана с тази къща в Барселона. „Там са вкарани 1 700 000 евро”, коментира тя.

Водачът на листата на левицата припомни, че Ал Капоне е бил хванат за 30 хиляди долари, въпреки че е правил нелегален бизнес за стотици милиони.

Те казват “няма кой да ни накаже”. Има кой да ги накаже, ние, българският народ, ще ги накаже и Европа ще ги накаже, защото тази корупция генерира евроскептицизъм и на Брюксел вече не му трябва грабителската шайка”, категорична беше Елена Йончева.

Тя смята, че Европейският съюз ще ни помогне чрез новия европейски прокурор.

Защо Борисов не иска г-жа Кьовеши да заеме този пост и гласува срещу нея? Защото тя ще ги хване и ще ги накаже”, подчерта Йончева.

Тя каза, че на 26-ти май, пред България има два избора – “или оставаме тази криминална шайка, това криминално робство да продължава и младите хора да напускат България, или отиваме да гласуваме с номер 18“.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme