Премиерът Борисов отрече за къщата в Барселона, а за бизнеса и братовчедите си каза: „Има двама и съм ги бил“

borisov

Премиерът Бойко Борисов заяви в интервю за bTV, че с някои от братовчедите си не се е виждал от 40 години, с други, които са му и съседи, само си махват с ръка, когато се видят, а някои дори е набил.

Така той отговори на Елена Йончева, която настоява прокуратурата да провери „случая с къщата в Барселона“, както и да провери братовчеда на Борисов – Радослав Иванов, който управлява бившата му охранителна фирма „Ипон“: Елена Йончева призова главния прокурор да провери парите за къщата в Барселона и кръга “Банкя”

Премиерът обясни със стари семейни вражди твърденията на опозицията по свой адрес, пише dnevnik.bg. За братовчедите си каза: „Има двама и съм ги бил и затова не си говорим трайно… Аз не си говоря с тях„.

Той повтори тезата си, че се действа като „в учебник на КГБ„: „Там пише, че най добрия начин да унищожиш един човек е да подбереш избрани истини за него и да ги съчетаете в определена комбинация„, каза Борисов.

Министър-председателят повтори, че къщата в Барселона, за която говори Йончева, е собственост на Александър Чаушев, който вече е потвърдил пред медиите това и разполага с нотариален акт.

Бойко Борисов каза, че охранителната фирма „Ипон“ е създадена „на гола поляна“ – без приватизация, с личния му труд. Премиерът заяви, че по времето, когато е бил главен секретар на МВР, „Ипон“ не е получавала никакви нови обекти.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено.bg © 2020 Frontier Theme