Елена Йончева: Борисов вади България от Европейския съюз

Elena Ioncheva Vraca mai 2019

“Борисов вади България от Европейския съюз”. Това заяви водачът на листата на “БСП за България” за изборите за Европейския парламент Елена Йончева във Враца.

По думите й българите сме “талантлив, смел народ и нашите сърца са революционни, а България се намира в революционна среда”.

Революция се прави и с гласуване, ние можем да победим на 26-ти май с бюлетина номер 18“, заяви Елена Йончева.

По думите й няма режим, който ще издържи, ако народът се вдигне и каже: “Искаме свобода!”.

Елена Йончева попита – как може вече 12 години да сме в Европейския съюз, а Северозападна България да е най-изоставащият регион в ЕС, след като се наливат милиарди и има политика на ЕС за субсидиране на регионите, които са по-слабо развити.

Какво се случва с вашата болница с 15 милиона лева задължения, която всеки момент ще фалира и хората няма да имат достъп до помощ?”, попита тя хората във Враца.

Йончева подчерта, че Конституцията казва, че всички трябва да имаме достъп до качествено здравеопазване.

“Борисов вади България от Европейския съюз и по качество, и по достъп до здравеопазването”, заяви водачът на листата на “БСП за България” за евроизборите.

Йончева допълни, че БСП залага и на намаляване на ДДС за лекарствата. Тя каза, че ако продължаваме така, България ще се превърне в “демографска пустиня”.

И макар да си мислят, че няма кой да ги накаже, както Цветанов казва, има – народът ще ги накаже“, заключи Елена Йончева.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme