От ГЕРБ си позволиха да “поучават” държавния глава Румен Радев за неговата съпруга

prezident Radev Desislava Radeva

Надяваме се президентът да посъветва съпругата си да не атакува големи стратегически компании, които в определени моменти биха могли да бъдат и стратегически инвеститори и в България“.

rsz_toma_bikov_pred_btv

Това заяви вчера депутатът от ГЕРБ Тома Биков, който се изявява като един от водещите “експерти” – на управляващата партия, в сферата на пропагандата. Той коментира публикация във Фейсбук на Десислава Радева. Преди това Биков и още един активисти на ГЕРБ подадоха жалба в ЦИК срещу президента Радев. Управляващите обвиняват държавния глава, че участвал в предизборната кампания на БСП. След това представителите на ГЕРБ си позволиха да “поучават” държавния глава за отношенията му с неговата съпруга Десислава Радева.

Късно в неделя вечерта тя изрази чрез публикация в социалната мрежа своето възмущение, че германската авиокомпания “Lufthansa” е отменила полет в последния момент. Така се е провалило посещението на Десислава Радева на събитие, на което е била поканена от българи, които живеят в чужбина.

“Lufthansa never again!” (в превод – Никога повече Lufthansa!), написа съпругата на президента.

Гневът на първата дама е бил предизвикан от отменен полет до Валенсия, заради който не е могла да стигне до фолклорен фестивал във Верона, Италия. Радева обещава догодина да успее да посети събитието: “Ще се постарая да избера сигурна самолетна компания, за да бъда с вас всичките – 60 български фолклорни състава от 13 европейски държави!”

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme