Наше издание: Хората са възмутени от акцията на ГЕРБ – раздали козунаци на социално слаби хора с логото на партията

Kozunak GERB

Колко ли трябва да презираш населението, че да му подхвърляш храна по празници и избори, купена с парите на същото това население“.

Това коментира възмутена журналистът Татяна Кристи по повод хвалбите на ГЕРБ, че са раздали за Великден козунаци на социално слаби хора с логото на партията, пише изданието frognews.bg

Ето какво споделя още Татяна Кристик (публикуваме без редакторска намеса): “ГЕРБ Оборище – бравос! Изпълнихте си партийното поръчение! Но не знам защо активистите от ГЕРБ не разбират, че да раздаваш партийни козунаци в центъра на София е перверзия от най-селяндурски тип!

Откъде ви намират такива, бе? Откъде намират такива хора като вас – без капка неудобство да бутате козунаци с надпис „герб“ в ръцете на хората?! Замисляли ли сте се колко нелепо изглежда това на фона на вселената? Замисляли ли сте се, че опорочавате празника!?”

Плевенските медии огласиха, че над 100 козунака е раздала местната организация на ГЕРБ в Плевен и в село Дисевица. Новината е съпроводена със снимки, от които се вижда как се дава козунак на бедни хора. В социалните мрежи хората открито изразяват възмущението си.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme