Европейските пари събориха заместник-министър от ГЕРБ и той се ядоса

zamestnik ministar Manolev imenie

Народът е казал – да те поставят в ситуация да обясняваш, че нямаш сестра. Стига толкова.

Който иска факти и документи – ще му ги предоставя. За останалите – да вярват на каквото и на когото искат. Ловът на вещици придоби плашещи размери”.

Този гневен коментар във Фейсбук е на вече бившия заместник-министър на икономиката Александър Манолев. Той беше принуден да подаде оставка, след като прокуратурата започна разследване срещу него за източване на пари от еврофондовете.

Както Червено.bg ви информира по-рано, като цитира изданието “Биволь”, Манолев е построил “къща за гости” с пари, които са отпуснати по европейски проект, финансиран от Програмата за развитие на селските райони. Сградата обаче никога не е била действащо място за настаняване, а се ползва като частна вила от Манолев: Разкритие: Заместник-министър отмаря в имение за половин милион, по-голяма част от тях са от европейските фондове (снимка)

От прокуратурата обявиха, че са поискали копие от Държавен фонд “Земеделие” на проекта и ще вземат писмени обяснения от служителите, които са го одобрили и които трябва да следят за изпълнението му.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

 

loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme