Народен представител: Георги Първанов и Румен Петков с партията им са като кученца на каишка на ГЕРБ

Borisov Parvanov Petkov

Румен Петков и Георги Първанов осъзнават, че нямат никакъв политически шанс и се опитват да изтъргуват евроизборите в лична изгода, като нарекат коалицията си „Коалиция за България”. АБВ са доказали, че са като кученца на каишка на ГЕРБ и във всеки един момент, в който Борисов им подсвирне, са готови да саботират БСП“. Това заяви пред изданието “Фрогнюз” народният представител от “БСП за България” Стоян Мирчев.

rsz_stoian_mirchev_bsp

Единични гласове могат да се объркат и да гласуват за „Коалиция за България” на Румен Петков и Георги Първанов. Българският избирател е интелигентен и няма да се подведе. АБВ са дясноцентристка партия, доказала се като такава по време на управлението на Борисов 2. Да не забравяме, че скандалът с пенсиите го забърка техният вицепремиер Калфин с неговата реформа в пенсионната система. Всичките тези неща българският избирател ги вижда“, каза депутатът.

Социологическите проучвания показват, че АБВ имат около 15 000 гласа. След като се отделиха от БСП, те се превърнаха в политически маргинали. Това говори, че хората помнят скандалите на Румен Петков, докато беше във властта. Румен Петков сега обикаля студията и обяснява, че не са откраднали името на БСП. Но това е морална кражба, а ако не юридическа. АБВ винаги са били патерица на ГЕРБ, още през 2009 г., когато се опитаха да разцепят БСП в тежък за нея момент. Единствената причина да са на политическия терен е, че се правят на ляв проект. Сега Първанов и Петков правят последен опит да осребрят своята маргинална позиция на политическия терен, като услужат на премиера Борисов“, убеден е Мирчев.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme