Социологът Боряна Димитрова: Дори и сред симпазитантите на ГЕРБ има отлив на доверие!

Boiko Borisov kandidati evrdeputati GERB

За жалост “Апартаментгейт” тегли надолу и правителство, и премиер, и управляващата партия. Имаме за едно тримесечие немалък ръст на неодобрението“.

Това заяви пред Нова телевизия Боряна Димитрова, която е управител на социологическата агенция “Алфа рисърч”. Тя смята, че загубата на доверие се е натрупвала с времето, а скандалът с апартаментите е просто „искра”. Това е интересно твърдение от страна на госпожа Димитрова, която минава за близка до ГЕРБ и до лидера на партията – премиерът Бойко Борисов.

Boriana Dimitrova Alpha research sociolog

Мобилизацията за гласуване сред избирателите на БСП е висока – 80 %, но социалистическата партия не привлича нови избиратели“, твърди Боряна Димитрова.

Тя каза, че сред привържениците на ГЕРБ мобилизацията е 66%. Има дори демобилизация поради скандала с апартаментите на хора от властта, допълни социологът. Боряна Димитрова коментира последното изследване на своята социологическа агенция.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

 

 

loading...
  1. То затова са и непрекъснатите провокации, скандали и интриги, които спретват БСП, а отскоро и малките десни,-да накарат хората да се разколебаят, и ако не гласуват за тях, то поне да не гласуват и за ГЕРБ. Нито закони, нито правила, нито почтеност ги възпират.И кръв са готови да пролеят за власт, БСП/БКП така са свикнали – с кръв вземат власт и с кръв я дават.

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme