Елена Йончева: Бойко Борисов превръща България в турска провинция

elena_ioncheva_-23

Бойко Борисов и неговото правителство превръщат България в турска провинция. Имаме намеса на турската страна в законодателството на България при изготвянето на промените в Закона за вероизповеданията“.

Това заяви Елена Йончева пред bTV. Тя припомни, че на заседание на Консултативния съвет за национална сигурност при президента Радев се е стигнало до общо решение да се спре външното финансиране на българските вероизповедания, но това не се е случило.

Елена Йончева припомни думите на турския външен министър Чавушоглу, че Турция се е намесила в решенията на нашия парламент. В едно от последните си изказвания той казал: “Благодаря на всички съвместни усилия на двете ведомства“, като имал предвид българското външно министерство и турския Диянет (дирекцията за религиозните въпроси в Турция)”, твърди Йончева.

Искаме правителството и г-н Бойко Борисов да кажат – кой и по какви канали, как е въздействал на българските власти, за да бъдат променени нашите закони и Закона за вероизповеданията. Искаме главният прокурор да направи проверка и президентът да наложи вето на този закон“, настоя още Елена Йончева.

 

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

loading...
  1. ЕЛЕНА, В БЪЛГАРИЯ …НАРОДА НЕ ЗНАЕШ НИЩО ЗА ТОВА КАКВИ РЕШЕНИЯ СЕ ВЗИМАТ .ГОВОРИ СЕ САМО ЗА ПАРИ …МОЛЯ ИЗПРАЩАЙТЕ ВИЕ ПОНЕ ИНФРМАЦИЯ, ДА ЗНАЕМ КАКВИ РЕШЕНИЯ СЕ ВЗИМАТ !!! ..ПО ПОВДИГНТИЯТ ОТ ВАС ВЪПРОС , НИКОЙ НИЩО НЕ ЗНАЕ….НЕ ЗНАЯ КАКВО …ВЪОБЩЕ ..ПРАВЯТ ДРУГИТЕ ЕВРОДЕПУТАТИ ?!?! МНОГО ВИ МОЛЯ, ПИШЕТЕ И НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ…НИЕ ЧАКАМЕ ОТ ВАС !!!

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme