Елена Йончева: Оставки трябва да подадат и Цветанов, и Рашидов

Elena Ioncheva

Не само Цецка Цачева трябва да си подаде оставката. Оставка трябва да подадат и г-н Цветанов, г-н Рашидов и г-жа Колева“.

Така водачът на листата на БСП за европейските избори и говорител на ПГ на “БСП за България” Елена Йончева коментира пред “Дарик радио” скандала около огромните апартаменти на високопоставени представители на ГЕРБ, “придобити” на тънки цени.

Малко по-късно стана ясно, че освен министъра на правосъдието Цачева и кумицата на Цветан Цветанов – Ваня Колева, е подала оставка от поста, които заема. Тя беше заместник-министър по въпросите на младежта и спорта. Преди дни беше разкрито, че тя също се сдобила с огромен апартамент в същата сграда, в която се намира луксозното жилище на близкия й приятел и родственик Цветанов. 

rsz_cvetan_cvetanov_sapruga_kumica

Елена Йончева смята, че тези хора не само да подадат оставки от своите постове, но и да напуснат политиката.

Проблемът е много голям. Не става въпрос за няколко политици, които са си купили апартаменти на цена няколко пъти по-ниска от пазарната. Големият проблем е как се прокарват лобистки закони“, каза журналистката и водач на листата с кандидати на БСП за изборите за Европейски парламент.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme