Вторият човек в ГЕРБ обвини президента за скандала около луксозния си апартамент на “тънка” цена

Radev Cvetanov

Вторият човек в ГЕРБ и лидер на парламентарната група на управляващата партия  смята, че държавният глава Румен Радев е виновен за скандала около огромния апартамент в скъп квартал на София, който Цветан Цветанов “придобил” на тънка цена.

Във Велико Търново, където беше за празника на града и от чийто район е избран за депутат, Цветанов заяви, че няма нещо, от което да се срамува. Той атакува президента Румен Радев: “Премиерът е прав в това да се ядосваме, защото два месеца преди изборите се правят подобни компромати. Защото за мен това е истински компромат. Разбира се, обслужва само и единствено предстоящата европейска кампания. Тук – разбира се, трябва да сложим и флагмана на тази компроматна война, която – може би, ще се води в предстоящата кампания и от президента Радев. Аз, ако съм искал нещо да крия, смятате ли, че ще го направя по този прозрачен начин?”

Цветанов допълни, че не било случайно, че първите медийни публикации около апартамента му са се появили, след като е било обявено решението – ГЕРБ да се явят на изборите за Евроейски парламент заедно със СДС.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme