Ето как Цветан Цветанов се оплете на въпроси на журналист за луксозния му апартамент (видео)

Cvetanov parlament Benatova
Вторият човек в ГЕРБ Цветан Цветанов не отговори на нито един въпрос на журналистката Миролюба Бенатова за покупката на апартамента. Записът се превърна в хит в социалните мрежи. Тук може да видите видео от “интервюто” с Цветан Цветанов: (видео)

Бенатова го попита как така бившият функционер на ГЕРБ и сегашен служител на РВД Симеон Велков е разбрал за двата апартамента на Цветанов, за да ги купи в деня, в който вторият човек в управляващата партия ги разменя за тузарския имот в скъпия квартал “Изток” в София.

Това не ви ли смущава – човек, който е работил за вас, разбира за вашите апартаменти по телепатична връзка, за да ги купи?!”.

Отговорът на Цветанов е: “Всичко вчера съм обяснил и днес няма да се повтарям“.

Следват оправдания: “Не мога да коментирам други лица, които са участвали в тази сделка“.

След това се опитва да смени темата на интервюто и подмята на Бенатова: “Бяхте изключително добра, когато отразявахте криминалните новини“.

Цветанов опитва да се измъкне от ситуацията, използвайки други методи: “Г-жо Бенатова, специално Вас не съм ви виждал от години в парламента“. Тя не крие: “Специално за интервю с вас дойдох“. След това повтаря въпроса си – дали е имало “телепатична връзка” между него и Симеон Велков за закупуването на двата апартамента.

Следва втори въпрос от Миролюба Бенатова: “Как си обяснявате ниската цена от около 700 евро за кв. м.? Моля ви обяснете ми как става?!”.

Цветанов повторя като заучен отговора, че всичко е направено според българското законодателство.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme