Наше издание: Финансовият министър Владислав Горанов ли “накисна” Цветан Цветанов?

Borisov Vladislav Goranov Cvetan Cvetanov

Информиран източник от ръководството на ГЕРБ е задал риторичния въпрос: “Възможно ли е казусът с луксозния апартамент на Цветан Цветанов да е бил вдъхновен медийно от близки до Владислав Горанов. Финансовият министър освен, че също е забъркан в скандал със скъп апартамент е и конкурент на Цветанов за наследник на Бойко Борисов – начело на ГЕРБ, твърдял представителят на управляващата партия, цитиран от изданието 19min.bg

Репортерите в Народното събрание обърнаха внимание на особената активност, с която Миролюба Бенатова от Нова телевизия се разработи по случая, а тя иначе не е твърде реактивна, като е ясно кои са новите шефове в “Нова” (братя Домусчиеви) и с кого се снима Бенатова на една маса?!

Само напомняме, че братя Домусчиеви са продали на занижена цена на съпругата на кръстника на Владислав Горанов апартамента, в който той живее безвъзмездно вече седем години. Той си има още 3 жилища, но се стреснал от земетресението преди години край Перник. Поради това решил да се пренесе в луксозния и огромен апартамент, в който живее, без да плаща наеми. Интересното е, че жилището се намира в същия скъп квартал на София, в който се намират и огромните апартаменти на Цветан Цветанов и Цецка Цачев.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme