Елена Йончева внесе жалба на БСП в защита на свободата на словото: Ако не беше българската журналистика, ние нямаше да разберем, че политик купува луксозен апартамент на скандално ниски цени

Elena Ioncheva zgalba BSP
Журналистът и народен представител от парламентарната група на “БСП за България” Елена Йончева внесе жалба на БСП до Конституционния съд срещу промени в Закона за защита на личните данни. Социалистите са категорични, че тези изменения ограничават правото на свобода на словото.

Опасни промени от Закона за личните данни създават условия за цензура и самоцензура на българската журналистика.

Ако не беше българската журналистика, ние нямаше днес да разберем за това как един български политик – господин Цветан Цветанов, купува луксозен апартамент на скандално ниски цени“.

Депутатът от “БСП за България” Явор Божанков призова – Националната агенция за приходите и Антикорупционната комисия да разследват сделките за апартаментите на Цветанов.

Божанков заяви: “Призоваваме Бойко Борисов като министър-председател, който категорично заяви, че няма да търпи дори съмнения за корупция, да погледне около себе си, където се случват сделки със заменки за милиони и да вземе решително мерки срещу това“.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme