Нинова отговори достойно на Станишев и Миков, които отправиха критики към нея

Ninova Stanishev Mikov

“Дали Сергей Станишев ще бъде в листата и на кое място ще бъде, ще реши на свое заседание Националният съвет на партията. То ще се проведе в първата половина на април”, заяви днес пред журналисти лидерът на БСП Корнелия Нинова.

На вчерашния пленум на социалистите Елена Йончева беше избрана за водач на листата им от кандидати за изборите за Европейски парламент. Делегатите, който проведоха тайно гласуване, я предпочетоха пред президента на ПЕС Станишев. Той все повече се очертава като неформален лидер на така наречената “вътрешна” опозиция в БСП. Днес в интервю за bTV отправи критики към Корнелия Нинова. Заедно с бившия лидер на БСП Михаил Миков твърдят, че е имало манипулации при гласуването.

Нинова им отговори достойно: “Първо, ако някой има жалби и съмнения, да ги даде в съответния орган на партията, а да не ги развява по телевизиите. Второ, ако си търсиш оправдания за една загуба, можеш да намериш много обяснения, но факт е, че Националният съвет избра Елена Йончева за водач на листата“.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme