Корнелия Нинова: Те се борят единствено за власт, а хората се борят да оцелеят и да живеят нормално

Ninova Svilenski BSP

Събитията в последните дни доказват правотата на решението ни да излезем от  парламента, защото той е изчерпан морално, законодателно и политически“.

Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова пред журналисти. Тя коментира, че в последните дни става още по-ясно, че парламентът не е място, на което се пишат закони в интерес на държавата и хората, а място, на което се търгува с една едничка цел – да се задържат управляващите по-дълго на власт.

Досега имахме тройна коалиция ГЕРБ – ДПС и ОП, а сега вече и търговията с ВОЛЯ на всяка цена крепи мнозинството. Те се борят единствено за власт, а хората се борят да оцелеят и да живеят нормално. Това е тежка парламентарна агония, която за съжаление ще се отразява всеки ден на българите“, заяви лидерът на левицата.

Няма да се върнем в парламента, защото остава възможността в изборните комисии да се приемат решения с гласовете на половината плюс един от членовете на СИК, което е предпоставка за манипулации и фалшификации“, отбеляза още Корнелия Нинова.

Тя добави, че в изборните списъци остават мъртвите души, остава и невъзможността с касационна жалба да се обжалват решения пред ВАС, както и съмненията за подменяне на вота и фалшификация на изборите.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme