Вижте как Бойко Борисов вкара гол на бивш професионален вратар, който… хваща топката и я изпуска (видео)

Boiko Borisov futbolen mach Bistrishkite tigri

Отборът на Витоша (Бистрица) стана първенец на зона “София” в републиканското първенство по футбол за ветерани.

На финала “Бистришките тигри” победиха трудно коравия тим на Пирин (Благоевград) с 2:1„, пише електронното издание vitoshanews.com. То отбелязва, че „в герой за бистричани“ се е превърнал Бойко Борисов.

Премиерът откри резултата с красив гол ОТ ФАУЛ, а на няколко пъти изведе свои съотборници в чисти голови позиции„, удивляват се от vitoshanews.com (публикуваме текста без редакторска намеса).

„Героичният“ гол на Бойко Борисов е увековечен за поколенията на видеозапис, който може да видите тук: https://www.youtube.com/watch?v=ou26EePgT5U

Оказва се обаче, че ситуацията е по-скоро забавна.

Премиерът наглася топката, за да изпълни пряк свободен удар. Във видеото се чуват възгласи на зрители: «Много близко стана тая (топка), по далече…».

След това Борисов рита топката и с добър параболичен удар я изпраща… в ръцете на вратаря на „Пирин“ (Благоевград) Михаил Ролев (бивш професионален футболист, който е играл в отборите на «Ботев» Пловдив, «Черно море», «Монтана» «Пирин» и др.). Този професионалист обаче изведнъж изпуска топката и… тя влиза във вратата. Така премиерът отбелязва гол, а зад кадър се чуват леко иронични възгласи: „Бойко.о.о Бо.о.орисов, Бойко.о.о Бо.о.орисов…„. Чува се и детски глас, който казва: „Аз съм от „Пирин” „, а мъжки глас отговаря: „Нищо… Викай за „Пирин”! Ние викаме за „Тигрите”!„.

 Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено.bg © 2020 Frontier Theme