Десислава Радева целуна президента на Словения и той се пошегува

Desislava Radeva slovenski prezidentPahor

Интересна ситуация се разигра по време на официалното посещение на президентът Румен Радев и съпругата му Десислава Радева в Словения.

Двамата бяха посрещнати от словенския президент Борут Пахор и неговата съпруга Таня Печар. 

Двете президентски семейства демонстрираха близост при срещата им. Това си пролича и от поведението на българската първа дама, която целуна по бузите Борут Пахор, отбелязва dariknews.bg

След секунди обаче тя забелязва, че е оставила “следи” от червило по бузата му и се заема да я изтрие, разказват местни журналисти.

Словенският президент подходи с чувство за хумор към случката. Той публикува снимка в официалния си профил в социалната мрежа “Инстаграм”, към която е добавил следния надпис:Въпрос от викторина: Какво ми направи съпругата на българския президент на официалния прием: а) Удари ми шамар; б) Благослови ме; в) Изтри следите от червило от целувката си; Очаквайте отговорa в следващия епизод“.

Малко по-късно словенският държавен глава публикува и видео, в което “разкрива” отговора: Правилният отговор на въпроса от предишната публикация е: съпругата на българския президент почиства следата от целувката си. Таня се опитва да се скрие от камерите“.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme