Цветан Цветанов отново нападна президента Радев: Аз не искам българският Мадуро да ни води към режима на Венецуела

Radev Cvetanov april 2018

Вторият човек в ГЕРБ и лидер на парламентарната група на управляващата партия Цветан Цветанов отново отправи остри критики към президента Румен Радев.

След срещата си с президенти на 9 европейски страни, Румен Радев направи коментари, които никой не разбра. Благодаря на всички останали участници в срещата, които не са позволили на президента Радев да изкаже своята позиция относно притесненията на всички членки на НАТО от нарушаването на международното право с анексирането на Крим и напрежението в Черноморския регион“, заяви пред журналисти в Кърджали Цветан Цветанов.

Той каза, че президентът Радев трябва да обясни какво точно е имал предвид с израза, че няма да позволи други държави да решават енергийните проекти на България.
Нека припомня на Радев, че докато той още беше летец, България се присъедини към Европейския съюз и по този начин се задължи да спазва европейското законодателство, сред което е и Третият енергиен пакет. Енергийната независимост може да се осигури, само ако спазваме европейските правила. Подобни коментари на президента могат да доведат само до противопоставяне“, посочи Цветанов.

Цветанов обвини държавния глава, че иска да отклони страната ни от нейния евроатлантически път, като за целта подкрепя посланията на БСП за насочване на страната ни на Изток и използва антиевропейска риторика.

Аз не искам българският Мадуро да ни води към режима на Венецуела. Ние трябва да се числим към развитите демократични общества, каквито несъмнено са ЕС и САЩ“, заяви заместникът на Бойко Борисов.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

 

 

loading...
  1. ТЪРКУЛНАЛ СЕ ПЪПЕША ПА СИ НАМЕРИЛ ТИКВА. ТОЗИ ТЪПУНГЕР ЦВЕТАНОВ НЯМА ПРАВО И ЧАНТАТА НА ПРЕЗИДЕНТА ДА НОСИ С ТОВА КИЛИЙНО ОБРАЗОВАНИЕ ,А И КРИТИКИ МАЛОУМНИ ПУБЛИКУВА.

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme