Експерт разкри колко скъпо е колието на едно от “остриетата” на ГЕРБ

Desislava Atanasova kolie

Тя е от изявените депутати на ГЕРБ и редовно громи противниците на управляващата партия, сред които поставя и президента Радев. Десислава Атанасова “безстрашно” критикува левицата, държавния глава, недоволните от властта. Оказва се, че явно добре заработва покрай тази си дейност. Поне така твърди Иван Кръстев, който е написал в профила си във Фейсбук, че е експерт в Европейския парламент. А за госпожа Атанасова той е споделил следното в социалната мрежа (представяме без редакторска намеса):

Ivan Krastev ekspert BSP

Понеже тези дни от ГЕРБ са се загрижили извънредно за заплатите на народните представители от БСП, аз бих искал да обърна внимание на този интересен аксесоар, който г-жа Атанасова разхожда из българския парламент. За неизкушените това е колие Алхамбра от една от най-реномираните бижутерски къщи Van Cleef & Arpels. Продажната му цена е около 10 000 долара! Без ДДС!

С други думи – това е бижу, което не е по джоба за огромното мнозинство от хората дори и в най-богатите страни. И определено не е нещо, което човек може да си позволи само със заплата на български народен представител?!

ПП Извън принципните въпроси по-горе, все пак не е удачно такова колие да се носи със сако със затворена яка – въпрос на вкус ;)”, твърди Иван Кръстев. 

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme