Разкритие: ДПС превзема Странджа, ще заселват района с български турци

DPS molitva balgarski turci

Хора на ДПС масово изкупуват земи в Странджа. Това издаде бивш високопоставен човек на Доган, твърди изданието skandalno.net

Често покупките на земята ставали с подставени лица, а после сделките се изповядвали втори път пред нотариус. Купували се ниви, запустели къщи, имоти, гори… всичко, което е на тезгяха за продажба в обезлюдената Странджа планина.

Земята в Странджа е много евтина и почти не се котира на пазара. Селата са или тотално обезлюдени, или са със затихващи функции, в които живеят само старци на пределна възраст. 80 % от къщите пустеят, други 10 % се рушат и се продават буквално за жълти стотинки. Има и множество обяви, в които къщи се предлагат на наематели без пари, само и само да има кой да живее в тях и да ги поддържа.

Градовете в района са два – Средец и Малко Търново. И в двата има огромен брой роми – цели гета. И докато Средец все пак е близо до областния център Бургас, то Малко Търново (в сърцето на Странджа, на границата с Турция) обезлюдява и доходите на местните хора се крепят предимно на хората, които пътуват от и за Турция. Те се отбиват да похапнат или да си купят нещо, а понякога и да пренощуват в мотела на Валери Симеонов.

karta separatisti Turcia

Една от версиите гласи, че изкупените от емисари на ДПС къщи ще бъдат заселени с български турци, които сега живеят в бедни райони с малко земя и едва преживяват. Процесът няма да е бърз, заселването ще е постепенно, за да не бие на очи, а на ромски кланове ще им се плаща, за да се нанесат там. Идеята била малкото останали българи да избягат, защото няма да издържат на инвазията… Странджа постепенно да се превърне в територия, която е доминирана от българските турци… А след време да се проявят и претенции за автономия.

skandalno.net

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

loading...
  1. Атанас Атанасов

    Каква автономия, направо ще преместят границата и не само Странджа, ами част от Родопите ако не целите ще се отзовът в турско, на по-късен етап и Бургас ще лапнат и на още по-късен етап и … по-добре да не казвам и не за друго, ами затова, че сега няма да повярвате. България ще остане по-малка даже от Македония и всичко това е съгласувано и планирано от САЩ и Турция, икономиката на Русия е вече зависима и от Турция и тя ще си трае или поне целта е такава това е стар план! Всяка година правя събития за протест, тази също за да скъсаме пъпната връв със Съветските Американски Щати, но българина спи и когато се събуди….
    по-добре да не се събужда… Съкровищата и тайните от световна величина са там в Странджа и Родопите!

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme