Депутат от “БСП за България” за президента Радев: Аз не винаги намирам логиката в неговите действия

prezident Radev

На БСП целта винаги е била да се бори за властта, чрез която да се бори за своите политики“.  Това заяви депутатът от “БСП за България” Стефан Бурджев пред “Канал 3”.

Той обясни, че структурите на партията ще изберат кандидатите за евроизборите.

Мисля, че ще имаме 6 евродепутати със сигурност. Това е на основание на електоралния ни потенциал, а и благодарение на страшно много хора, които ще накажат управлението, като подкрепят нас“, заяви Бурджев.

Президентът стои много авторитетно. Аз не винаги намирам логиката в неговите действия. Позицията на Венецуела – неговата и на правителството не съвпадат с моята лична, а и с тази на БСП. 

На БСП позицията е за ненамеса в суверенността на тази държава“, каза депутатът от “БСП за България”.

Burdzgev deputat BSP

Стефан Бурджев коментира и острите критики на държавния глава Румен Радев към управляващите.

Аз съм за повече оптимизъм и позитивизъм“, каза депутатът от “БСП за България”.

Все пак той стои много стойностно. А с големия брой вето, което наложи, дава възможност за обществени дискусии“, допълни народният представител.

Преди две години Корнелия Нинова отвори темата за паралелната държава. А реално преди няколко дни Бойко Борисов потвърди нейната теза. Той каза, че от борбата с контрабандата ще са повишат с 10 процента доходите. И точно това означава, че това е тази паралелна държава, в която изтичат милиарди“, каза още социалистът.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme