Цветан Цветанов атакува президента Радев от ефира на национална телевизия

Cvetanov Radev Borisov

През 2016 година избрахме президент, който не си спази принципите, той беше номиниран от Корнелия Нинова по проекта „Решетников“.

С тези думи председателят на ПГ на ГЕРБ и втори човек в управляващата партия  Цветан Цветанов отново атакува президента Радев.

Цветанов коментира държавния глава в студиото на предаването “Тази неделя”, което се излъчва от националната теливиза bTV.

Cvetan Cvetanov bTV

Избрахме човек, който не си спази принципите, които изповядва до 2012 година.

След 2012-а година има промяна във възгледите на президента Радев, когато той възнамерява да се занимава с политика. Той го доказа с всеки един ден, че иска да ни отклони както за икономическите санкции срещу Русия. Когато нарушаваш международното право, когато анексираш една територия, трябва да имаш предвид, че трябва да има отпор на демократичната общност от целия свят“, каза вторият човек в ГЕРБ, който наскоро се завърна от посещение в САЩ.

Цветан Цветанов твърди, че президентът Радев търси постоянна конфронтация с правителството и парламента. Той попита – за три години колко пъти президентът Радев се е обърнал от трибуната на българския парламент.

Цветанов подчерта още, че президентът трябва да разбере, че външната политика се формира от правителството.

loading...
  1. Кака Пена

    Давай Цецо, имаш зелена светлина да плюеш Радев! Но все пак не се увличай много, защото някоя от плюнките може да рикошира в теб…

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme