“Спаси София”: Фандъкова подари 79 дни отсрочка на “Джи Пи Груп” за ремонта на улица “Граф Игнатиев”

rsz_sofia_remont_graf_ignatiev_2018_liato

Кметът на София Йорданка Фандъкова подари на фирмата “Джи Пи Груп” (GP Group) 79 дни отсрочка за ремонта на улица “Граф Игнатиев”. С това поредно отлагане, крайният срок за ремонта се измества за кой ли път…“.

Това твърдят от неправителствената гражданска организация “Спаси София”. Ето основната част от тяхната публикация във Фейсбук по темата (представяме без редакторска намеса):

Освен 48 дни заради зимата, строителят получава допълнителни 31 дни отсрочка за “дъждове през пролетта и лятото”. Недоумяваме как се дава отсрочка за почти всеки ден без перфектно време – дъждът не е висша сила или непредвидимо обстоятелство. Представете си строителите на метрото, чиито срок за изпълнение е 4-годишен, да поискат отсрочка от две години за всеки ден с дъжд или сняг. Да не говорим как през лятото строители по улицата почти не се забелязваха, но на софиянци непрекъснато се казваше, че всичко е в срок.

Маските паднаха – вече на всички е ясно, че Йорданка Фандъкова – Yordanka Fandakova и нейната администрация защитават частните интереси на строителната фирма, вместо интересите на софиянци. Добре си спомняме как “безкомпромисната към качеството и сроковете” Фандъкова обеща глоба от 240 000 лв за всеки ден закъснение, а сега дава огромна отсрочка…“, пишат от “Спаси София”.

Ето и информацията по темата, която е публикувана в сайта на Столична община: Строителните дейности по ул. „Граф Игнатиев“ са възобновени

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme