Цветан Цветанов остро атакува президента Румен Радев и Корнелия Нинова

Cvetanov Radev Ninova

Заместник-председателят на ГЕРБ и лидер на парламентарната група на управляващата партия Цветан Цветанов остро атакува президента Румен Радев и лидера на БСП Корнелия Нинова. Той не е съгласен с критиките, които те отправиха към управляващите, че не са защитили интереса на българските превозвачи при налагането на спорната “реформа” в транспортния сектор в Европейския съюз, лансирана от френския президент Макрон. Тя е известна като пакет “Мобилност” и на практика унищожава възможностите на нашите транспортни фирми да се конкурират с тези на Запад.

Да създадем условия за защита на националния интерес. Румен Радев – два дни преди гледането на пакета “Мобилност” в Европейския парламент, заявява, че държавата ни се е провалила, а Нинова имаше наглостта да заяви, че нищо не е направено от правителството, че премиерът трябва да се обади на Меркел и Макрон, за да търси решение“.

Това заяви на извънреден брифинг Цветан Цветанов. “Поводът за брифинга ни е изключително недържавническата позиция на БСП и неадекватното поведение и позиция на президента Румен Радев за пакета “Мобилност“, обясни Цветанов.

Той каза, явно визирайки президента Радев, че това “не е нормално за генерал, за който се предполага, че ще има смелост и раздаване за всяка битка“.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme