Лидерът на БСП с остра критика към важно решение на правителството на Борисов

Borisov Ninova

Лидерът на БСП Корнелия Нинова обяви, че депутатите от левицата ще гласуват против решението на правителството за закупуване на нов боен самолет.

Тя обясни решението на социалистите. “Вижте какво ни предлага Министерски съвет да гласуваме?!”, обърна се Нинова към журналисти, пред които обяви позицията на БСП и допълни: “Народното събрание да разреши проектът за международния договор да се отклони от задължителните изисквания, посочени в актуализирания проект за инвестиционен разход, одобрен с негово решение!”

Давате ли си сметка какво искат от нас?! Народното събрание да разреши на правителството да не спазва решението на Народното събрание и да се отклони от задължителните изисквания, гласувани от най-висшия орган в държавата – парламента. Много пъти са нанасяли удар върху правовата държава и парламентаризма в България, но това е дъното и краят“, не скри възмущението си лидерът на БСП.

Тя подчерта, че българските социалисти са против реформата в системата на международните превози, която беше лансирана от френския президент Макрон. Промяната ощетява българските превозвачи, категорчини са от БСП.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme