АПИ: Шефът ни не е бил уволняван от Богомил Бонев, сам е напуснал

Glosov Patna agencia

Инж. Светослав Глосов не е уволняван от Богомил Бонев в качеството му на министър на вътрешните работи“. С тази официална позиция излязоха от “Пътната агенция” в защита на председателя си днес.

От Агенция “Пътна инфраструктура” правят уточнението по повод “разпространените в социалните мрежи и в някои медии категорично невярни твърдения от г-н Бонев“.

Според АПИ фактите са следните:

“От края на 1996 г. до март 1998 г. инж. Глосов е управител на строителна фирма “Проинвекс” към Министерството на вътрешните работи. В края на 1996 г. инж. Глосов поема дружеството със спряно електричество, заради неплатени сметки, и с неизплащани с месеци заплати към работниците. Поради това по строителните обекти е имало само пазачи, без строителни работници. Дружеството е стабилизирано и за всички задължения на МВР към “Проинвекс” са изпращани рапорти до Богомил Бонев, за които не е имало отговори или указания от министъра. През март 1998 година инж. Глосов напуска дружеството по собствено желание и това може да се докаже с документи”, обявиха от  “Пътната агенция”.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme