Един от най-популярните певци в Русия с първи концерт у нас

Grigorii Leps zvezda ruskata pop muzika

Концертът на руската суперзвезда Григорий Лепс е с нова дата – 18 април 2019, от 20 часа в зала „Арена Армеец“ в София. Закупените билети за 03.11.2018 ще важат за концерта на 18.04.2019 без допълнителна презаверка, пише изданието offnews.bg

Концертът в София е част от световното турне на певеца, което е озаглавено – “Ты чего такой серьeзный?” (“Защо си толкова сериозен?”). Музикант, който е от грузински произход, ще изпълни своите популярни хитове “Натали”, “Я тебе не верю”, “Самый лучший день” „Я Счастливый“, „Зеркала“, „Лондон“, “Лабиринт”, “Водопадом”, “Ну и что”, “Плен”, както и песни от последния си албум.

Музикалната критика сравнява характерния му стил с този на легендарния руски певец, поет и актьор – Владимир Висоцки, на когото Григорий Лепс посвещава албума “Второй”.

Талантът и харизмата на Григорий Лепс му носят множество награди, звания и отличия, сред които са: Народен артист на Русия, Народен артист на Ингушетия, Народен артист на Карачаево-Черкезия, “World Music Award”, “Златен грамофон”, “Песен на годината”, “Шансон на годината”.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено.bg © 2020 Frontier Theme