Парламентарният шеф Караянчева нападна президента Радев: Не съм убедена, че той е наясно по някои теми

Cveta Karaiancheva

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева отправи нови нападки към президента на Републиката Румен Радев. Караянчева избра за тази цел предаването “Беновска пита”, което се излъчва от телевизия “Канал 3”.

Мислех, че ще успее да бъде президент на всички граждани, но до момента виждаме, че той е такъв само за избирателите на БСП. Той нищо ново не каза на това интервю. Не влезе в диалог с нас. Той отказа среща на Бойко Борисов, но прие среща за „Визия за България” – това е много странно. Негов избор е дали да идва в Народното събрание. Той винаги има място там. Тези изявления, които прави по медиите, може спокойно да ги направи от трибуната, ако има желание“, каза Караянчева.

Идвало ми е на ум да го поканя в парламента. Да дойде, за да му разкажа как работи и да му покажа какво точно правят народните представители, за да аргументираме всички предложения и закони, защото когато налага вето на даден закон, не съм убедена, че той е наясно по някои теми… Имам намерение да поканя Румен Радев на кафе в парламента, за да му разкажа какво точно се случва в този парламент, който той доста често напада и говори за рейтинга му“, каза още парламентарният шеф.

Обидно е някак си как президента излиза, хвърля в пространството някакви твърдения и излиза, след което няма на кого да отговориш. Ако дойде искам да присъства без Иво Христов – човекът, който му пише отговорите“, заяви Караянчева.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme