Слави Трифонов се опита да намеси съпругата на президента Радев в измислен скандал

Desislava Radeva Slavi Trifonov

Слави Трифонов се опита да намеси в измислен скандал съпругата на президента Румен Радев – Десислава.

Явно, изживяващият се като “народен трибун”, Трифонов се оптива да пооправи имиджа си, който пострада от угодническите въпроси, които зададе на премиера Борисов при гостуването му наскоро в  “Шоуто на Слави”. Но защо продуцентът и телевизонен водещ се опитва “да блесне” чрез съмнителен компромат за съпругата на президента на Републиката”?!

Всичко тръгна от телевизионно предаване на Слави Трифонов, в което той извади “документ”, в който Радева била записана като зам.-шеф на българската делегация за Конференцията на ООН за климата в полския град Катовице.

Истината обаче се оказа друга – Десислава Радева въобще не е била включена в делегацията за Катовице. Тя е имала отделна програма, която е била в друг полски град – Краков. Оказва се, че “документът”, който Слави показа, изобщо не е пристигал във Външно министерство, тъй като това е сгрешена версия на акредитацията за форума.

Десислава Радева не остана длъжна на твърденията на Дългия, иронизирайки го чрез публикация в личния си профил в социалната мрежа. Първата дама пусна тематичен музикален поздрав, допълнен с коментар. Ето какво написа тя:

“Това, щото съм отявлен еколог. И заместник-ръководител на делегация. 

Иначе, днес бе Никулден. И бе ден за шарани. Сготвени!”

Думите на Радева съдържат очевидна ирония. А препратката към вчерашния Никулден и символиката на рибата е повече от ясна – под “шарани” тя явно визира хората, които продължават да се “връзват” на спекулациите, в които се опитват да я замесят.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

loading...
  1. Очевидното

    До галошите опитващи да занимават обществото с празни интриги: Г-да галоши, тези които ви плащат, откраднаха от България десетки милиарди евро, а вие се пенявите с неща на които никой нормално мислещ човек не вярва.

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme