Президентът Радев и съпругата му зарадваха деца от “Българската Коледа” (снимки)

prezident Radev Desislava Radeva

Президентът Румен Радев и съпругата му украсиха елхата на “Дондуков 2” заедно с над 25 деца, подпомогнати от “Българската Коледа”.

Благотворителната инициатива се провежда за 16-а поредна година и цели да подпомогне деца с трайни увреждания чрез осигуряването на съвременна високотехнологична апаратура и комплексна грижа за тях.

prezident Radev deca Balgarska Koleda

Най-красивото нещо на Коледа са детските усмивки, които ни показват, че трябва да бъдем добри, че всеки от нас има нужда от подкрепа, от добра дума и особено от протегната ръка в мигове на изпитания“, заяви президентът Румен Радев пред деца, чието лечение се подпомага от благотворителната инициатива “Българската Коледа”.

Те гостуваха днес на “Дондуков” 2, за да украсят заедно с държавния глава и съпругата му Десислава Радева елхата в сградата на президентската институция.

Rumen Radev Desislava Radeva deca Balgarska koleda

Коледата може да започне!”, обяви Румен Радев, след като децата го увериха, че са изработили празнична украса и са написали писмата си до Дядо Коледа.

Това е най-светлият празник, защото ни зарежда с много добро и ни дарява много вяра и надежда. Коледата сбъдва нашите мечти“, заяви президентът.

Румен Радев посочи, че елхата, украсена от малките гости на “Дондуков” 2, е чудесна, защото “грее” с въображението и мечтите на децата.

Можете да се включите в благотворителната инициатива “Българската Коледа” като дарите един лев с SMS на кратък номер 1117. Повече информация за кампанията може да намерите на сайта www.bgkoleda.bg

 Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme