Премиерът Борисов: Търся работа на Лиляна Павлова

Lilyana Pavlova Boiko Borisov

Търся работа на Лиляна Павлова“, е заявил пред различни хора премиерът Бойко Борисов, пише 19min.bg

Това щяло да бъде само една от предвижданите от него правителствени, промени твърди електронното издание. Тяхната цел щяла да бъде да изпреварят зимата на “данъчното недоволство” – 2/3 от колите в България ще получат “честитки” с драстичен скок на налога, а в 140 градове и селища – начело с Бургас и Варна, 2,5 пъти се увеличават данъците на основните жилища.

Всичко това е изключително странна мярка на фона на приказките за повишаване на приходите. Това е знак или че в хазната пари де факто липсват, или че някой се опитва да свали Борисов отвътре, а идват избори – със сигурност 2 пъти през 2019 година, а по-вероятно 3 пъти. Възможно ли е на този фон Павлова да заеме поста на финансов министър, коментират от 19min.bg?

Вицепремиерът Красимир Каракачанов заявил пред изданието, че е предложил тя да заеме нова позиция – на министър по въпросите на българите в чужбина, след като бъде закрита ресорната агенция. Павлова едва ли би приела, тъй като министър без портфейл по въпросите на българите в чужбина би било понижение за нея.

Напомняме, че заради издаването на фалшиви удостоверения за български произход България е обект на разследване на Европейската комисия – по искане на Европейския парламент. Освен лидера на ВМРО – медии в Брюксел, замесиха в скандала вицепремиера Захариева и евродепутата от ГЕРБ Андрей Ковачев. Той и Каракачанов категорично отричат да имат нещо общо с казуса. Заместник-министър председателят по въпросите на правосъдната реформа и външен министър обяви, че била “изненадана”.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme