Вторият човек в ГЕРБ с нова атака срещу президента Радев и неговата съпруга: “Да не търси вината в друг”

Cvetanov GERB

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ и втори човек в управляващата партия Цветан Цветанов отново атакува президента Румен Радев на лична основа.

На партиен форум на ГЕРБ в Поморие – Цветанов вчера коментира поредния опит съпругата на президента Радев да бъде замесена в скандал с автомобил на Национална служба охрана (НСО) в центъра на София. Той обаче пропусна да отбележи, че Десислава Радев не се вижда на видео клип, заснет от човек, който твърди, че е бил интимен приятел на чалгаджията Азис. Съпругата на президента – от своя страна, обяви, че не е била в колата на НСО при този слуай.

Съпругата на президента Росен Плевнелиев не използваше кола на НСО. При Зорка Първанова (бел. ред. Съпругата на Георги Първанов) да си спомняте да е имало инциденти. Въпрос на манталитет и поведение“, заяви Цветанов в Поморие.

Малшанс е било, че е имало полицай, който е изпълнявал задълженията си и гражданин, който да снима“, каза още Цветанов.

“Гражданинът” се съврзва и с други известни личности – освен Азис, като се появява и информация за негови криминални деяния, информира „Канал”: Опитват да забъркат съпругата на президента в скандал чрез бивш любовник на Азис? Цветанов попита какво налага “президентската дама да използва светлинни сигнали” и дали това е свързано с някаква нейна политическа дейност. Според него да се купуват рокли не е важен политически ангажимент.

Цветанов отговори и на думите на Радев, че “винаги в тези ситуации се пуска някакво видео в мрежите от общински камери – при грубо нарушение на правилата за работа с подобна информация или от случаен свидетел с интересно минало“.

Да не търси вината в друг”, каза Цветанов и добави, че не може да се твърди, че ГЕРБ стои зад всичко.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

loading...
  1. Обикновен

    Държавата е в клинична смърт, народа е на изчезване, тия малоумници ни занимават 2 седмица с едно паркиране, даже не е и паркиране а спиране.

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme