Близък до премиера Борисов: Нинова се оказа комбинативен, а не само остър политически играч

rsz_ninova_borisov

Корнелия Нинова се оказа комбинативен, а не само остър играч“. Това казал близък до премиера Борисов, цитиран от изданието bgsniper.com

Този източник на информация твърди, че Нинова е “пренаредила” Отбора си в два щаба, след като заместникът й Кирил Добрев е бил нарочен, че тайно пише есемеси (SMS-и) на премиера Бойко Борисов, за да го моли за услуги.

Корнелия направи два щаба за изборите. Единият е официалният – с председател Георги Свиленски, а другият се ръководи от Кирил Добрев“, добавил източникът.

След атаката на Бойко Борисов с есемесите, Кирил Добрев наистина се дръпна на втори план. В същото време неговите мрежи по места работят по плана “Нинова” за изборите.

Свиленски явно ще дава пресконференции, а работата на терен ще я вършат кадрите на Добрев“, твърди източникът на bgsniper.com

“Едва ли ще е точно така. Варна е ярък пример за синхрона между двата щаба”, пише изданието.

Карето “Нинова-Свиленски-Лечева-Добрев” вече работи на предизборни обороти.

Svilenski Ninova Dobrev Stoinev

В същото време на “Позитано”20 – централата на БСП, легендарни апаратчици – като Асен Марков, мобилизирали актива на БСП по места на макс. Дори от „вътрешната опозиция” в социалистическата партия ходели на кафе при Бай Асен.

Симпатизантите на БСП не се влияят от междуособиците на “Позитано”20. Премиерът Борисов може да загуби изборите, ако разчита на “кръга на 50-те” да разбие БСП, твърдат от bgsniper.com

Тандемът “Свиленски&Добрев” може да се окаже скритото оръжие на Корнелия Нинова, ако към него се наредят и “старите играчи”, които Асен Марков привиква в София и черпи с кафе в кабинета на лидера.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

loading...
  1. За нея ще бъде още по-голяма чест да остане в историята като последен партиен вожд. важното е, че е разбрала една кюрдска поговорка: Който казал и направил е човек, Който не казал и направил е лъв, а който казал и не направил е МАГАРЕ”

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme