Лидерът на БСП Корнелия Нинова разкри кой и защо организира атаките срещу нея

Kornelia Ninova

Лидерът на БСП Корнелия Нинова намекна, че премиерът Борисов и ГЕРБ финансират вътрешнопартийната опозиция срещу нея.

В публикация във Фейсбук тя свърза подписката срещу назначаването на изпълняващия длъжността главен редактор на вестник “Дума” Йордан Мичев с вчерашното решение на правителството на Борисов да даде 43 200 000 лева на Георги Гергов от БСП за терен в центъра на Варна, известен като “Дупката”: Премиерът Борисов даде 43 200 000 от нашите пари на Георги Гергов от БСП за “Дупката”

В подписката срещу Йордан Мичев се включиха 50 депутати и активисти на БСП, както и 12 бивши и настоящи журналисти от вестника.

Георги Гергов пък е един от основните лидери на вътрешната опозиция в БСП срещу Нинова.

Лидерът на социалистите директно посочва, че кабинетът на Борисов е платил с парите на българските данъкоплатци над 4 пъти по-висока цена от реалната стойност на терена в центъра на морската “столица”.

Ето цялата публикация на Нинова във Фейсбук (публикуваме без редакторска намеса):

Равносметката : ГЕРБ отхвърлиха предложението ни да гласуваме закона за личната помощ. Внесохме го отдавна в Народното събрание. Майките на деца с увреждания го чакат в палатките повече от пет месеца. За тях няма пари. Но правителството на Борисов не изчака и пет дни от решението на ГЕРБ Варна и даде 43 млн. лева от парите на всички българи на един – Георги Гергов за “дупката” във Варна (казват, че оценката била 10 млн). И съвсем “случайно” се появи подписка, начело с Гергов, срещу Изпълнителното бюро на БСП заради смяната на изпълняващия длъжността главен редактор на в. “Дума”. Интересна подписка от претендиращи да бъдат крайни левичари, кандидати за постове и тежки олигарси. Изводите са за вас. За нас остава волята да продължаваме напред“, пише лидерът на БСП.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme