Наше издание: „Бизнесменът“ от БСП щял да получи 43 милиона, за да свали Корнелия Нинова

rsz_ninova_gergov

Премиерът Бойко Борисов се е договорил с олигарха от БСП Георги Гергов да свалят Корнелия Нинова и да инсталират на лидерския пост Красимир Янков. Това твърдят източници от най-близкото му обкръжение, цитирани от изданието bgsniper.com.

Красимир Янков бил подходящ за лидер на БСП – тип „кукла на конци“, защото лесно можело да бъде контролиран чрез Гергов и други представители на „едрия бизнес“ у нас, твърди bgsniper.com.

След като Изпълнителното бюро на БСП порица Георги Гергов за сделката му с ГЕРБ, при която държавата трябва да му плати 43 милиона лева за „Дупката във Варна“, е имало среща между него и премиера, твърдят поддръжници на Гергов, цитирани от bgsniper.com.

„Видя ли, че не може да се разбереш с нея“, казал Гергов на Борисов. Двамата се договорили да свалят Корнелия Нинова и да „ометат“ цялото Изпълнително бюро.

За целта щели да бъдат раздадени на „принципни и неподкупни социалисти“ 10 000 000 от 43-те милиона лева, които се очаква Георги Гергов да получи от държавата, тоест от нашите пари.

bgsniper.com

 Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Червено.bg © 2020 Frontier Theme