Евгения Живкова откровено за Корнелия Нинова, Бойко Борисов, Тодор Живков и Десислава Радева

Evgenia Givkova Andreia

Корнелия Нинова успя да се наложи като лидер на БСП. Това заяви Евгения Живкова, бивш депутат от левицата и внучка на Тодор Живков.

БСП си избират лидерите. Както знаете аз не съм член на партията. Разбира се, мога да давам своето мнение. Аз лично имам прекрасни отношения с г-жа Нинова! Смятам, че тя успява да се наложи като лидер, дано да продължи така!”, каза Живкова пред „Канал 3“.

Много е трудно да се управлява една толкова стара партия, с толкова голяма членска маса!”, добавя Живкова.

Запитана какво би посъветвала Бойко Борисов, Евгения Живкова отговаря така: “Какво бих му казала? Бих му казала, че може би действително трябва да обръща повече внимание на случващото се в държавата с обикновените хора, да се мисли повече за тях. Това е едно от нещата – да има действително по-близък контакт с хората, не само чрез телевизията!”. В миналото премиерът беше охранител на Тодор Живков.

За първата дама Десислава Радева – Евгения Живкова казва, че показва добра визия: “Има данни като фигура, като структура, като цяло. Не смятам, че би трябвало да бъде чак толкова критикувана, както е!”, добавя дизайнерът Евгения Живкова.

Тя си спомня, че Тодор Живков е гледал само едно нейно ревю и е харесал колекцията.

Той беше на едно ревю. Имаше тази възможност – на едно ревю в един хотел, когато го представих. Може би да беше 1997 година, малко преди да почине. Тогава вече беше пуснат от домашен арест и имаше възможност да присъства на ревюто за първи път и последен – фактически, за съжаление“, заяви Жени Живкова.

След смъртта на своята майка Людмила Живкова през 1981 година, Евгения (Жени) Живкова е осиновена от дядо си – Тодор Живков.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme