Бивш регионален министър: Уникална корупция в България при изпълнението на строителните обекти

dikov_paskalev-660x330

Аз съм го казвал неведнъж и ще си позволя да го кажа пак: Уникална корупция в България при изпълнението на строителните обекти, включително и тези на Агенция “Пътна инфраструктура“. Това заяви пред bTV бившият регионален министър Костадин Паскалев.

Трябва да бъде отбелязано, че тази агенция се намира под “шапката” на Министерството на регионалното развитие и благоустройството. В момента то е под контрола на ГЕРБ, а министърът в оставка Николай Нанков се очаква да бъде сменен с друг активист на управляващата партия – депутатът Петя Аврамова.

Паскалев каза, че прекомерното самочувствие и самоувереност на някои шофьори плюс некачестните пътища водят до трагедии.

Паскалев смята, че министерските оставки няма да доведат до нищо. Докато специализираните институции не си свършат работата, няма никакво значение как се казва министърът, смята той.

Очевидно е, че има противопоставяне между премиера Бойко Борисов и парламентарната група на ГЕРБ, чийто лидер е Цветан Цветанов“, каза Паскалев.

Той се аргументира, като даде за пример изказването на коренно различни становища по една или друга тема и бламирането на няколко оставки.

Фактически след искане на оставка досега си е отишъл единствено Димитър Главчев. Всеки път се намират причини един или друг да бъде запазен“, изтъкна бившият регионален министър.

Според него е нормално Цветанов да отрича, че има такъв вътрешен конфликт.

Ако той признае, че има конфликт с Бойко Борисов, единият от двамата трябва да си отиде“, смята Паскалев.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme