Лидерът на БСП със силен коментар за последните трусове сред управляващите

rsz_ninova_bsp

“Смяната на министри няма да промени нищо в държавата”. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова, която беше на посещение в село Баня, община Разлог. Така тя коментира и номинациите за нови министри – на вътрешните работи, на транспорта и на регионалното развитие

Ние не коментираме личните качества на този или онзи кандидат, а казваме, че това няма да промени системата, политиката. Ако ще продължи както досега, това е нещо безсмислено. Личностите изпълняват политика, зададена им от управляващата партия. Не е там разковничето – в политиката е разковничето. Целта не е едни да слязат, а други да дойдат. Смяната на министри е печелене на време на управляващите и загуба на време за България“, заяви Нинова.

Управляващите са на финала, а разговорът на БСП е за бъдещето“, допълни лидерът на БСП в коментар на казаното от председателя на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов, че няма разрив между в отношенията му с премиера Бойко Борисов.

Тя коментира и думите на президента Румен Радев, според когото нови избори не биха довели до промени.

Президентската институция е независима от парламента, а още по-малко от партиите. Това е мнение на президентската институция и на г-н Радев. И всички дължим уважение на това, ако ще спазваме разделението на властите. Отнасям се с уважение към всяко мнение, дори и то да е различно от това на БСП. Това различие не е драма. Това се казва правов ред и разделение на властите“, допълни лидерът на левицата.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

loading...

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme