Председателят на парламента Караянчева отправи критики и съвети към президента Радев

Cveta Karaiancheva

Председателят на парламента Цвета Караянчева от ГЕРБ заяви, че президентът Румен Радев не се справя с това да обединява нацията и трябва да поработи повече в тази посока.

Трябва да не се вслушва много в съветниците, които му пишат словата, а да говори от сърце“, препоръча Караянчева в интервю за bTV.

prezident Radev

Тя коментира и посланието на държавния глава в началото на новия политически сезон. Според Караянчева то показавало желанието му вероятно да направи политически проект.

С това изявление той се определи като единствената опозиционна сила, но пък каза, че избори засега не са необходими, което значи, че той все още не е готов със своя политически проект“, твърди председателят на парламента

Може би подготвя политически проект след мандата си, това е негово право, но за тези 5 години, които е избран, трябва да е институция обединител на българската нация“, съветва Цвета Караянчева.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

loading...
  1. Петържел айкимов .

    Хайде бе ,от кога гъските започнаха а говорят или квакат .още не се качила на магарето и започнала да маха краката . Я си гледай чедо фуста на и кухнята ще бъде по добре и за тебе .

  2. тъпа патка от пекин

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme