Цветан Цветанов отново остро нападна президента Румен Радев и БСП

rsz_cvetan_cvetanov_varna

Нека президентът да има доблестта и отговорността да застане като президент на страната, а не като партиен функционер на БСП да “клати” държавата.

Това каза пред журналисти председателят на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, който участва в 11-ия „летен университет” на МГЕРБ. Той се провежда край Варна – в курортния комплекс “Св. Св. Константин и Елена”, под мотото – “Само истината, НЕ на фалшивите новини”.

Искам да попитам президента. Как така за пътния инцидент с неговия баща дава съвсем различна оценка, противоречаща на тази за Своге?! Раздухано от институциите ли е, ако невинният човек е изкаран виновен, ако виновният човек – бащата на президента, е изкаран невинен?! Това раздухване на проблема, за да може да имаме някакви медийни новини ли е?!”, каза Цветан Цветанов.

Според него БСП са успели по някакъв начин да отклонят общественото внимание от темата, свързана с пътния инцидент, в който е участвал бащата на президента Румен Радев.

Насреща си имаме креслива опозиция, която започна да дава морални оценки. Самата тя не може да излезе от модела, който създаде през годините, когато е участвала във властта или в реалния политически живот в страната“, допълни вторият човек в ГЕРБ.

Споделете тази публикация! Дайте шанс и на приятелите си да бъдат информирани!

loading...
  1. Военно положение и всички политици масово арестувани! Съд и присъда за прехода и за всички техни приятели олигарси! Само смърт за предателите!

Вашият коментар

Червено © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme